« Creating Knowledge V | Main | Två öppna föreläsningar »

Punkt

Den 20 september 2004 skrev jag mitt första inlägg i Feltänkt?. Nu, efter tre och ett halvt år och ganska många långa inlägg, är det dags att sätta punkt. Jag sätter punkt därför att jag har ont om tid. Det är synd, ty jag gillar möjligheten att formulera mig kring sådant som intresserar mig. En blogg är dessutom ett bra ställe att skriva på eftersom det är lätt att hitta tillbaks till sådant man har tänkt på och kanske kommer att att ha glädje av vad det lider, men som man lätt glömmer bort om man inte skriver om det. Naturligtvis är det också en tilltalande tanke att andra kanske läser det man skriver. Och när det är som bäst uppstår samtal i bloggen. Det har hänt att sådana har förekommit här i Feltänkt? Jag minns exempelvis att ett inlägg om en artikel av Cushla Kapitzke resulterade i ett antal kommentarer. Det allra mest kommenterade inlägget, dock, berörde frågan om hur undervisning i informationssöking bör bedrivas. Det vara Anna-Stina som inledde det samtalet. Jag hoppas att samtalet om sådant som har med informationskompetens att göra inte ska mattas av. Det är ju både ett intressant och viktigt område att diskutera. Själv tänker jag emellertid prata vidare annorstädes.

Vänliga hälsningar
Ola

Posted by Ola Pilerot on maj 29, 2008 | Permalink

Comments

Tack då, för många givande inlägg. Jag hoppas som du att samtalet om frågor som rör pedagogik ska fortsätta.

Posted by: Anna Åkerberg | 29 maj 2008 08.15.40

Tack Ola! Tänk att du ändå har drivit denna blogg vidare när alla andra "ballat ur". Det hade varit roligt att fortsatta hålla den aktiv.

Posted by: Anna-Stina | 29 maj 2008 09.10.24

Thanx for your time, Mr Arrowroot!

Posted by: Kalle Kulör | 24 jun 2008 19.03.42

Vad synd att du ska sluta med denna blogg.Tänker du påbörja/har du påbörjat en annan? Har haft stor nytta av ditt arbete och dina inlägg. Var hittar du all information, om du inte "dyker upp" på en annan blogg, kan du tipsa om detta?

Posted by: Veronica | 27 jun 2008 15.42.23

The comments to this entry are closed.